HTML

virágküldés - viragneked.hu

Virágküldés A Viragneked, illetve a www. viragneked.hu több éves múltra tekint vissza. Elégedett vevők, még elégedettebb ajándékozottak, hiszen kiváló minőségű friss virágokból alakítjuk ki a virágcsokrokat. A virágküldő szolgálat futára 99,9999% megbízhatósággal szállít ki legyen az virág, virágcsokor, Vermont Magyarországon. Partnereink segítségével friss virág kerül a virágküldés címzettjének kezébe, 147 országba például Amerikába, Kanadába, Törökországba, Németországba, Finnországba, Ausztráliába, Oroszországba, hogy csak párat említsünk a sok közül. A megrendelt virágcsokrot külföldi partnereink is - úgy, mint virágkötőink - a szállítás előtt készítik friss virágokból. Virágküldés, ajándékküldés 147 országba! Virágküldés akár 3 órán belül! Virágküldés külföldre.

Friss topikok

  • virágküldés: @MAYA2011: Köszönjük,hogy a virágküldésről a telefonálás jutott az eszedbe. Örömmel értesíthetünk,... (2012.08.14. 11:10) Virágküldés forróságban!

Linkblog

Nyolc nap és ANYÁK NAPJA - virágküldés Mamának, Nagyiknak!

2012.04.28. 13:21 virágküldés

 Viragneked csapatának minden nap fontos, de az Anyák napja az amire a legjobban készülünk. Érdemes regisztralni már most mert regisztralt ugyfeleinknek tudunk extra kedvezmenyeket adni.Érezd a virágküldés élményét, sikerét!

Szólj hozzá!

Címkék: napja anyak viragneked viragkuldes

Anyák napja Május 6.-án! Virágküldés Anyukáknak,Nagymamáknak a www.viragneked.hu csapata felkészült!

2012.04.25. 14:21 virágküldés

Magyarországon hagyományosan május első vasárnapján ünnepeljük az Anyukákat, Nagymamákat. Anyák napjára igyekeznünk kell előkeresni emlékünkből, hogy milyen virágokat szeret,vagy  nem szeret Anyu,Mami vagy éppen ahogy szólítjuk. Vannak fiatal és trendi mamák és vannak…

Szólj hozzá!

Címkék: virág napja anyák futár szolgálat anyáknapja anyaknapja virágküldés virágküldő viragneked viragneked.hu blumenplus

süti beállítások módosítása