HTML

virágküldés - viragneked.hu

Virágküldés A Viragneked, illetve a www. viragneked.hu több éves múltra tekint vissza. Elégedett vevők, még elégedettebb ajándékozottak, hiszen kiváló minőségű friss virágokból alakítjuk ki a virágcsokrokat. A virágküldő szolgálat futára 99,9999% megbízhatósággal szállít ki legyen az virág, virágcsokor, Vermont Magyarországon. Partnereink segítségével friss virág kerül a virágküldés címzettjének kezébe, 147 országba például Amerikába, Kanadába, Törökországba, Németországba, Finnországba, Ausztráliába, Oroszországba, hogy csak párat említsünk a sok közül. A megrendelt virágcsokrot külföldi partnereink is - úgy, mint virágkötőink - a szállítás előtt készítik friss virágokból. Virágküldés, ajándékküldés 147 országba! Virágküldés akár 3 órán belül! Virágküldés külföldre.

Friss topikok

  • virágküldés: @MAYA2011: Köszönjük,hogy a virágküldésről a telefonálás jutott az eszedbe. Örömmel értesíthetünk,... (2012.08.14. 11:10) Virágküldés forróságban!

Linkblog

Blogunk elköltözött!

2013.05.28. 13:09 virágküldés

Mától blogunkat itt találod: viragneked.hu/blog

Virágot itt rendelhetsz: www.viragneked.hu

Telefonon itt érhetsz el:00-36-309-220-850

FB: https://www.facebook.com/viragkuldes

Szólj hozzá!

Címkék: blog viragneked viragneked.hu Virágküldés viragneked.hu/blog

A bejegyzés trackback címe:

https://viragneked.blog.hu/api/trackback/id/tr625330232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása