HTML

virágküldés - viragneked.hu

Virágküldés A Viragneked, illetve a www. viragneked.hu több éves múltra tekint vissza. Elégedett vevők, még elégedettebb ajándékozottak, hiszen kiváló minőségű friss virágokból alakítjuk ki a virágcsokrokat. A virágküldő szolgálat futára 99,9999% megbízhatósággal szállít ki legyen az virág, virágcsokor, Vermont Magyarországon. Partnereink segítségével friss virág kerül a virágküldés címzettjének kezébe, 147 országba például Amerikába, Kanadába, Törökországba, Németországba, Finnországba, Ausztráliába, Oroszországba, hogy csak párat említsünk a sok közül. A megrendelt virágcsokrot külföldi partnereink is - úgy, mint virágkötőink - a szállítás előtt készítik friss virágokból. Virágküldés, ajándékküldés 147 országba! Virágküldés akár 3 órán belül! Virágküldés külföldre.

Friss topikok

  • virágküldés: @MAYA2011: Köszönjük,hogy a virágküldésről a telefonálás jutott az eszedbe. Örömmel értesíthetünk,... (2012.08.14. 11:10) Virágküldés forróságban!

Linkblog

Ivett és Frida névnapja van!

2010.05.06. 08:34 virágküldés

 Névnapok ma:

Ivett,Frida,Judit
Névnapok holnap:
Gizella,Gusztáv
Legközelebbi ünnep:
18 nap múlva Pünkösd

 www.viragneked.hu a virághírű virágküldő

A Budai Gourmet fesztivál alatt a soproni borokból és a Taittinger pezsgőből10%kedvezményt adunk!

Szólj hozzá!

Címkék: sopron bor kedvezmény pezsgő virág névnap pünkösd gourmet gusztáv ivett gizella frida virágküldés taittinger

A bejegyzés trackback címe:

https://viragneked.blog.hu/api/trackback/id/tr711978330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása